ESEMÉNYNAPTÁR

June 2020
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

szgyf_banner.jpg

 

2018. szeptember 29 - 30.

 

 

2018-ban is nagy lelkesedéssel készültünk az őriszentpéteri Tökfesztiválra, hiszen minden évben pozitív élményekkel gazdagodtunk a rendezvényen.

Idén, látva az előző évek tapasztalatait, bevállaltuk, hogy szombaton és vasárnap is árusítunk a vásárban.

Szombaton reggel időben, már 7 órakor kipakoltunk és vártuk az érdeklődőket. Ahogy az a szombati piacokat is jellemzi, a délelőtt folyamán inkább a zöldségek, gyümölcsök iránt volt kereslet, majd a délután folyamán, a kézműves termékek vásárlása vette át a vezető szerepet.  

Vasárnap egy kicsit később (reggel 8 órakor) kezdtük árulni a termékeket. Egész nap folyamatosan jöttek a vásárlók és jó szívvel dicsérték, az ellátottaink által előállított termékeket.

Kínálatunkban megtalálhatóak voltak a kézzel szőtt szőnyegek, egyedi táskák, ágytakarók, díszpárnák, „tökös” textil díszek, fa termékek, hűtőmágnesek, kulcstartók.

Az időjárás a hétvégén kellemesen alakult, igazi kiránduló idő volt, ami vonzotta az érdeklődőket.

Ismét egy tartalmas és mindenképpen hasznos hétvégét töltöttünk el Őriszentpéteren. Nemcsak, hogy a bevételünket gyarapítottuk - közel kétszázezer forinttal -, de új megrendeléseket is „begyűjtöttünk”.

Az árusításban nem csak kollégák, hanem olyan ellátottak is részt vettek, akik a Fejlesztő foglalkoztatás keretein belül dolgoznak az Intézményben.

 

 

 

 

 

                                                                                                                      Schmidt Veronika

                                                                                                                    Szociális munkatárs