ESEMÉNYNAPTÁR

March 2021
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

szgyf_banner.jpg

 

 

Hat intézmény 10 csapata gyűlt össze a csákánydoroszlói sportpályán, hogy az MSOSZ és a Vas Megyei Szakosított Otthon Csákánydoroszló telephelye által rendezett, regionális integrált labdarúgó versenyén összemérje tudását.

Marton Gergő szakágvezető köszöntő szavai után Pintér István MSOSZ elnökségi tag üdvözölte a résztvevőket. A versenyt Tóka Tímea telephelyvezető nyitotta meg.

A felmérő mérkőzések után 3 divízióban kezdődtek meg a mérkőzések. Az ivánci csapatok az első, illetve a harmadik divízióba nyertek besorolást, mindkét divízióban 3-3 csapat volt. Nem túlságosan szerencsés volt ez számunkra, mert az első divízióba még a nagyon erős, fiatalokból álló győri és darvastói csapat került. Mindenkivel kétszer játszottunk, de mérkőzést nem sikerült nyernünk, pedig nagyon derekasan küzdöttek fiaink.

A lányok a szentgotthárdi és a csákánydoroszlói második csapatokkal küzdöttek. Szentgotthárdtól mindkétszer vereséget szenvedtünk, Csákánydoroszlót egyszer legyőztük, egyszer vereséget szenvedtünk tőlük.

A nap folyamán nagyon jó ellátásban részesültek a csapatok. Volt kávé, péksütemény, gyümölcs, ásványvíz mindenki részére bőségesen. Délben a csapatok jóízűen fogyasztották el a finom ebédet is.

Az eredményhirdetés során mindkét csapatunk bronzérmet vehetett át.

A rendezvényt Marton Gergő zárszava után, Tóka Tímea zárta be.

Egy nagyon jó hangulatú, baráti versenyen vettünk részt, ahol mindenki hozta az elvárható teljesítményt. Külön köszönettel tartozom fiú partnerjátékosainknak (Gérnyi Bence, Kapui Roland, Sütő Nándor), akik szabadidejüket feláldozva sportoltak velünk.

 

Ivánc, 2019. október 2.

Molnár Csaba

Edző